Entertainment
31 mei 2007 - Ron Smeets

Mobiel MTV kijken bij Orange

Marjolijn Kamphuis schrijft op DC: Orange grijpt de lancering van een nieuw mobiel abonnementspakket voor de consumentenmarkt aan om haar merknaam eens te meer te koppelen aan muziek. Na Orange Prepaid Music komt de Telco nu ook met het Orange Music abonnement voor 35 euro p/mnd.

Bijzonder aan het pakket is dat mobiel TV kijken bij de abonnementsprijs is inbegrepen, en dat het zenderpakket naast Ned 1, 2 en 3 ook bestaat uit MTV, TMF en Trace. De zenders zijn live te bekijken, ipv on-demand zoals o.a. bij Vodafone live het geval is.

Ook nieuw is de mobiel full-track downloadservice. Via de WAP portal Orange World kan de Orange Music klant nu ruim 400.000 mp3s downloaden voor 1,50 per stuk. Het abonnement is te verkrijgen in combinatie met talloze UMTS geschikte toestellen met MP3 spelers en (uitbreidbaar) geheugen.

Voorafgaand aan een grootscheepse campagne om het product in de markt te zetten presenteert Orange Music vanochtend al haar vernieuwde muziek site : Op www.orangemusic.nl zijn muzieknieuws en reportages te vinden, maar ook alle videoregistraties van Orange Music Sessions, en het digitale radiokanaal Orange Music Station.

Bezoekers maken op de site kans op concerttickets en meet en greets met artiesten. E.e.a. wordt mede mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking tussen Orange en platenmaatschappij Universal Music.Gerelateerde links:
Keane in Orange Store
Mobiele loterij voor Akon concert van Orange
Orange sponsort nieuwe clip Partysquad
Orange mobiel internetten goedkoper!
VoIP niet op de N95 voor Orange en Vodafone klanten!
Nederland 1, 2 en 3 op je mobiel
MTV lanceert twee tv-kanalen voor mobiel
Vodafone en MTV starten 'made for mobile' kanaal
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.