Nieuws
20 november 2005 - Ron Smeets

Mobiel koken met Jamie Oliver

Over smaak valt niet te twisten. Maar als het gaat om de manier waarop Jamie Oliver zijn recepten en kookkunsten aan de man brengt, dan is de Engelse kok een ware 'meester'.

Na diverse boeken, TV programma's en kookprojecten met kansarme jongeren heeft Jamie zich nu ook in de mobiele kookwereld gestort. En voor zover die nog niet bestond, heeft ie 'm, met behulp van Vodafone, ook maar even zelf vormgegeven.

Gebruikers van Vodafone Live! in Engeland kunnen zich vanaf nu abonneren op mobiele kookprogramma's van 3 minuten waarin Jamie een van zijn recepten klaar maakt. Om te voorkomen dat de kijkers (delen van) het recept missen volgt er kort nadat mijn een programma gekeken heeft een MMSje met daarin het complete recept en foto's van de ingredienten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.