Entertainment
25 april 2006 - Ron Smeets

Mobiel kantoor, maar dan anders

Zo op het eerste gezicht zou je zeggen dat eerder een prototype is van een nieuwe pausmobiel dan een mobiel kantoor.

Toegegeven, het uitzicht dat je vanaf je werkplek hebt is niet mis. Als je tenminste niet te lang op de autosnelweg zit. Het probleem is daarentegen natuurlijk dat als je hiermee weer midden in, laten we zeggen, de Limburgse heuvels vertoeft dit ten koste zal gaan van je connectivity.

Daarnaast is een oplossing als deze natuurlijk ook bijzonder riskant voor workaholics die geneigd zullen zijn hun caravan thuis te laten en in het vervlog liever hun kantoor meenemen op vakantie. Voortent er aan vastmaken en de familie heeft ook een slaapplaats ;-)

Meer foto's :Gerelateerde links:
850 Miljoen mobiele werknemers in 2009
Mobiele gadgets vergroten werkdruk
GSM steeds vaker controlemiddel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.