Entertainment
31 mei 2007 - Ron Smeets

Mobiel internetten? Dat doe je op de WC

Althans, dat is wat 15% van de Britten zegt wat ze, behalve het lezen van de krant, op het toilet doen.

De belangrijkste reden waarom men naar het toilet gaat om te internetten in het omzeilen van de internetregels op de werkplek.

Uit een onderzoek van T-Mobile, gehouden onder enkele duizenden Britse mobiele bellers blijkt bovendien dat bijna de helft van hen (48%) zijn of haar mobieltje gebruikt om te internetten.

Daarnaast zegt nog eens 25% wel te willen internetten met hun mobieltjes, die daar ook geschikt voor zijn, maar er niet aan toe komt omdat ze niet (zeker) weten hoe het werkt.

Via: Cellular NewsGerelateerde links:
Onbeperkt bellen, Sms’en en internetten voor een vaste lage prijs
Ruim 50% doet niet aan mobiel internetten
Onbeperkt internetten op je mobiel voor £5,-
Nieuwe marketing campagne van T-Mobile voor mobile internet
Internet bepalend bij de keuze voor een nieuw toestel
Mobiel internet sneller door nieuwe generatie applicaties
Toegankelijkheid Mobiel Internet moet beter
Wereldwijd mobiel internetten met 1 abonnement
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.