Nieuws
01 oktober 2005 - Ron Smeets

Mobiel hotels reserveren en boeken

Het online shopping portal Reporo heeft samen met Active Hotels een mobiel hotelreserveringsysteem opgezet.

Vooralsnog zijn alleen de 3500 Active Hotels in Engeland beschikbaar, maar binnenkort kunnen Reporo klanten kiezen uit meer dan 11.000 Europese hotels in diverse landen die aangesloten zijn bij de Active Hotelketen.

Iemand die een Hotel zoekt kan dat doen aan de hand van de lokatie waar hij zich op dat moment bevindt. Het systeem is rechtstreeks gekoppeld aan de reserverings systemen en laat alleen de gevonden hotels zien waar nog kamers beschikbaar zijn.

Reporo heeft overeenkomsten met vrijwel alle Telco's dus de dienst zal bijna altijd beschikbaar zijn voor haat klanten. Om van haar diensten gebruik te kunnen maken moet wel de Reporo software op je GSM geinstalleerd worden, maar die is gratis te downloaden.

Tijdens het downloaden dien je ook eenmalig je Credit Card gegevens in te vullen om eventuele reserveringen of andere producten die je via Reporo koopt te kunnen afrekenen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.