Nieuws
10 april 2009 - Ron Smeets

Mobiel gedrag en statistieken

Een leuke commercial van Sprint over de dagelijkse mobiele beslommeringen van hun klanten. Er zitten wel een paar leuke statistieken in over het gebruik van mobieltjes.

Zo blijken de meeste SMSjes die (stiekem) tijdens vergaderingen gestuurd worden over het kopen van luiers te gaan en worden tijdens de duur van de commercial 29 mobieltjes in Taxi's achtergelaten. Ow, en op het eind teasen ze nog even de Palm Pre ;-) Enfin, kijk zelf maar:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.