Nieuws
27 december 2005 - Ron Smeets

Mobiel filmfestival voor studenten

De organisatie van het CellFlix Festival heeft een wedstrijd uitgeschreven voor iedereen die in het bezit is van een Camphone en studeert in de VS.

Het is de bedoeling dat de studenten een film schieten met hun camphone die maximaal 30 seconden mag duren en naar eigen inzicht ge-edit mag worden.

Een jury zal de uiteindelijke winnaar bepalen en die mag met de hoofdprijs van 5000 dollar naar huis (of de kroeg). Voor een student (en iedereen eigenlijk wel) toch een aardig bedrag, dacht ik zo.Gerelateerde links:
Film kijken op je mobiel is 'Godslastering'
Festival voor mobiele films
Subsidie voor mobiele filmmakers
Camphone video van oorzaak Parijse rellen
GSM bioscoop
Lessen voor Camphone 'regisseurs'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314