Nieuws
04 februari 2009 - Redactie MobileCowboys

Mobiel een baan zoeken met Tènce

PERSBERICHT - Mobillion heeft voor uitzendbureau Tènce! een mobiele vacaturesite ontwikkeld.

Werkzoekenden kunnen met de mobiele vacaturesite onderweg via hun mobiele telefoon zoeken naar vacatures in hun vakgebied en regio. Via een Click2Call functie kan direct contact worden opgenomen met een vestiging van Tènce!. De mobiele website is geoptimaliseerd voor alle mobiele toestellen, waaronder de iPhone.

Naast het bekijken van vacatures, is het via de site ook mogelijk SMS Vacature Alerts in te stellen. Werkzoekenden dienen eerst zelf de selectiecriteria aan te geven; zoals een baan binnen een bepaalde afstand van hun woning of een bepaalde functie.

Zodra er een voor hen interessante vacature binnenkomt, ontvangen ze een gratis SMS-bericht. In het ontvangen SMS-bericht kan de vacature direct via een link worden bekeken en is het mogelijk meteen op de vacature te reageren.

Door een koppeling met de bestaande interface van Tènce! kunnen medewerkers van verschillende vestigingen eenvoudig vacatures toevoegen aan de mobiele website, zodat vacatures altijd up-to-date zijn. De nieuwe mobiele site van Tènce! is te vinden via: http://m.tence.nl of SMS ‘Tence’ naar 4422.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl