Entertainment
20 juli 2005 - Ron Smeets

Mobiel downloaden van de radio

Mobiele bellers worden al jaren via diverse mediakanalen bestookt met advertentie's om ringtones en andere 'fun and games' te downloaden.

Music On Command komt in de USA nu een met een dienst die het mogelijk maakt om ringtones en muziek van platen die je op de radio hoort, via SMS, direct te downloaden naar je GSM.

Volgens het persbericht, want testen kunnen wij het hier in Europa helaas (nog) niet, is MOC Mobile de eerste werkende service die deze mogelijkheden biedt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.