Accessoires
10 februari 2006 - Ron Smeets

Mobiel billboard van LG

De Koreaanse toestelmaker LG heeft een nieuw mobiel billboard in Seoul onthuld. Toch kan dit reclamebord zich niet verplaatsen, zoals je dat wel zou mogen verwachten.

LG's mobiele billboard is eigenlijk een GSM van een meter of 8 hoog. Hij staat op het Millennium Plaza in de Koreaanse hoofdstad.

Behalve reclameboodschappen worden op het scherm ook weerinformatie en Mobile TV gedisplayed. De reuze GSM moet, zo hoopt LG, vooral de aandacht trekken van de jongere Koreanen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.