Entertainment
15 januari 2007 - Ron Smeets

Mobiel bellen onder de grond

Er is bijna geen plek meer op aarde waar je niet mobiel bereikbaar bent (helaas!).

Drie Amerikaanse technologiebedrijven zijn er afgelopen week in geslaagd om, voor het eerst in de geschiedenis, een mobiel telefoongesprek te voeren vanuit een mijn, diep onder de grond.

Behalve dat deze technologie bij kan dragen aan de veiligheid in de mijnen geeft het ook een extra reden om je GSM mee het graf in te nemen, een trend die in sommige landen al behoorlijk populair aan het worden is.Gerelateerde links:
Portable GSM mast
Vliegende GSM masten
Ieren nemen GSM mee naar het 'Hiernamaals'
GSM blijft aan in bed
Zelfs op cruiseschip geen ontsnappen aan mobiel
In 2010 kan 90% mobiel bellen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.