Nieuws
27 mei 2010 - Ron Smeets

Mobiel abonneren op een tijdschrift

(Potentiele) klanten van Sanoma tijdschriften (o.a. de Donald Duck, Libelle, Tina, VTWonen, Kijk en Autoweek) kunnen nu ook mobiel een abonnement afsluiten. Dat wil overigens niet zeggen dat je het betreffende tijdschrift vervolgens ook op je mobieltje geleverd krijgt ;-)

Op Tijdschrift.nl staan de diverse abonnementen vermeld en er is ook een top 10 met aanbiedingen. Jammer is wel dat de mobiele bestellingen (nog) niet op dezelfde manier betaald kunnen worden. Je krijgt namelijk gewoon een acceptgiro thuis.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.