Nieuws
16 november 2005 - Ron Smeets

Mobiel abonnement van $500 per maand

Wil je altijd verzekerd zijn van 24x7 support zonder wachttijden, elke vier maanden de nieuwste GSM en ongelimiteerd bellen en browsen?

Mobiele bellers in de VS kunnen zich binnenkort aanmelden bij Voce, een nieuwe telecomprovider die opereert op de netwerken van Cingular en exclusiviteit en all-in service als belangrijkste verkoopargumenten hanteert.

Zoals gewoonlijk komt deze exclusieve service met een passend prijskaartje. Alleen de inschrijfkosten voor een Voce abonnement bedragen al $1500 dollar. En daarvoor mag je je dan alleen klant noemen. Het mobiele abonnement zelf kost je daarna nog eens $500 per maand.

Daarvoor mag je dan wel onbeperkt mobiel bellen, -browsen, -faxen, -downloaden, SMSen en MMSen. Dat alles in de wetenschap dat je bij problemen op elk moment van de dag, 365 dagen per jaar direct toegang hebt tot een servicedesk, zonder wachttijden. Bovendien mag je je GSM iedere 4 maanden afschrijven, want dan krijg je vanzelf het laatste nieuwe model van een merk naar keuze.

Onder het motto: Het kost wat, maar dan heb je ook wat! Hieronder staan alvast enkele suggesties voor bijpassende toestellen.Gerelateerde links:
Gouden Nokia
GSM van 1 miljoen
Nokia's fashion phone niet voor de massa
Een GSM van 80.000 Euro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.