Nieuws
25 juli 2006 - Redactie MobileCowboys

MMS voor de prijs van een SMS met Hi

Met onmiddellijke ingang heeft Hi de tarieven voor het versturen van MMS-berichten radicaal verlaagd: tot het einde van het jaar is een MMSje net zo voordelig als een SMSje.

Hi abonnees sturen multimediaberichten met foto, video, tekst en geluid naar keuze al vanaf 5 cent; Hi prepay klanten betalen 9 cent. Voorheen was dat 49 cent per bericht. Hiermee wil Hi zich bevestigen als hét merk voor mobiele messaging in Nederland, of het nou gaat om MMS, SMS, e-mail of chatten. Of de prijsverlaging voldoende is omm MMS populairder te maken blijft zeer de vraag. De meeste gebruikers weten nog steeds niet hoe de dienst moet worden ingesteld .

Echter de komende maanden gaat Hi een omvangrijke reclamecampagne inzetten om zijn voordelige MMS-tarieven te ondersteunen. Onder de noemer ‘Hi Love’ zal Hi overal hoor- en zichtbaar zijn via tv, radio, dagbladen, abri’s, billboards en online. De website www.hilove.nl staat centraal bij de campagne, met algemene informatie over MMS, instellingen per type toestel en daarnaast leuke content om je MMS-berichten mee op te fleuren, zoals plaatjes, animaties en geluidsclips. Hilove.nl gaat 8 juli live; de tv-spots zullen maandag 10 juli voor het eerst te zien zijn.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl