Entertainment
25 november 2006 - Ron Smeets

MMS je camphone foto: Win een camphone

Heb je een mobiele telefoon waarmee je foto's kunt maken? Dan kun je morgen, 26 november, meedoen aan de eerste Nationale Fotomobieltjesdag.

Tussen 00.00 en 24.00 uur stuur je je beste foto in per MMS naar 06 - 1376 10 99. Die wordt meteen gepubliceerd op internet.

De foto's die in de loop van drie dagen het meest worden bekeken, komen in aanmerking voor fantastische prijzen, zoals een Nokia N73, een Sony Ericsson K800i, een Vodafone V710 en een Samsung E500.

Meer informatie kun je lezen op www.fotomobieltje.nlGerelateerde links:
Eerste Nationale Fotomobieltjesdag
Eerste 5 megapixel foto van de N95 online
Op vakantie? Neem je camphone mee!
Op de (camphone)foto met een model
Camphone foto's London in de prijzen
Eerste phonefoto verkocht door papperazzi
Camphone foto-actie van Vogue
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.