Entertainment
30 mei 2012 - Ron Smeets

Mitt Romney iPhone App met pijnlijke spelfout; 'Amercia'

De Amerikaanse presidentsverkiezingen, die in november weer gehouden worden, zijn doorgaans vooral een 'populariteits wedstrijd'. Kandidaten bestrijden elkaar niet alleen op politiek vlak maar vooral ook met persoonlijke aanvallen en andere futuliteiten.

Mitt Romney heeft de eerste 'blunder' al gemaakt. Zijn gloednieuwe iPhone App doet vermoeden dat Mitt zijn eigen land nog niet eens goed kan spellen; 'A Better Amercia' (zie afbeelding hieronder).

Er zal ongetwijfeld, en heel snel een update van de app komen waarin America wel goed gespeld wordt. In de VS heeft deze blunder in ieder geval al weer voor de nodige commotie gezorgd, onder andere op Twitter.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.