Geruchten
06 september 2007 - Ron Smeets

Misterieuze Nokia EXX wordt de E51

Dat heeft Rafe Blandford van AllAboutSymbian weten te achterhalen doordat hij op het spoor kwam van de XML file van een toestel dat als Nokia E51 te boek stond.

Wat verder nog uit het bestand te halen is zijn de specs zoals een 2MP camera (max resolution 1600x1200), Series 60 OS, QVGA display, 3G support, HSDPA en WiFi, Bluetooth en een multimediaspeler die onder andere MP3, MPEG 4 en H.264 type bestanden kan afspelen.

De XML-fileGerelateerde links:
Nieuwe Nokia E-Series gespot?
Low-end E Series toestel van Nokia
Nokia E-Series in Hello Kitty uitvoering
Nokia E50 nu ook in het zwart
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.