Accessoires
11 maart 2007 - Ron Smeets

Misterieus Alcatel horloge bij FCC opgedoken

Het zal ongetwijfeld een foutje zijn van iemand bij de FCC of Alcatel zelf maar dit (foto) misterieus uitziende horloge dook op in een handleiding (pdf) door een verder eenvoudig uitziende GSM die ter goedkeuring bij de FCC was ingediend.

Behalve deze foto is er nog verder niets online te vinden over de 'Alcatel OT-E220A of OT-E225A. Dat zijn tenminste de typeaanduidingen die op de handleiding onder de foto staan.

Van dichtbij bekeken (zie grote foto hieronder) valt onder ander een soort van speaker 'gleuf' op, net boven het display. In het bandje aan de onderkant zie je een LED met enkele icoontjes, op elke schakel één. Te zien zijn een envolop (SMS of Mailfunctie?), iets dat lijkt op een 'Y' (antennesymbool?) en een 'aan-uit' knop?

Concurrentie voor de Sony, Seiko, Citizen Bluetooth Horloges of de m300 Mobile Watch? Iemand die een hier meer over weet?Gerelateerde links:
Sony Ericsson Bluetooth horloge duur en beperkt
Bluetooth horloge van Citizen
Video kijken op je horloge
GSM in een horloge
MP4 Horloge van Thanko
iRiver bluetooth MP3 horloge
Fossil bluetooth horloges van Sony Ericsson
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.