Toestellen
27 oktober 2006 - Ron Smeets

Mission: Impossible III bij de N93

Nokia heeft er een primeur bij. Gelijktijdig met de DVD release van de derde Mission: Impossible film biedt de Finse toestelmaker deze film in diverse landen bij de nieuwste N-Series modellen op miniSD kaart aan. Leuk, als je de film op je N93 wilt bekijken, onderweg of in de file.

De film staat op een 512Mb kaartje en kan niet op andere devices afgespeeld of gekopieerd worden (mmmh, een uitdaging dus).

Klanten die een nieuwe N93 kopen krijgen de film er gratis bij. Helaas hoort Nederland nog niet bij de landen waar Nokia deze actie zal lanceren. Wil je ‘m dus met film erbij kopen, dan moet je naar Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italie, Portugal, Spanje, Turkije of Groot Brittannië.Gerelateerde links:
Films op flash cards voor GSM's
Wereldwijde mobiele release Da Vinci Code
Mobiele filmtrailer premiere van Warner
Film kijken op je mobiel is 'Godslastering'
Engelsen niet geinteresseerd in Mobile TV
'Making of' van Verhoevens nieuwste film op Live!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.