Geruchten
09 mei 2009 - Ron Smeets

Misschien komt er toch nog een PlayStation Phone

Net als je denkt dat het gerucht over een eventuele Playstation (of PSP) Phone van Sony Ericsson voorgoed naar het land van de fabelen verhuisd is, komt meneer Komiyama, de Big Giant Head van Sony Ericsson weer met een opmerkelijke uitspraak.

OK, het is niet meer dan een 'zou kunnen' antwoord op een vraag van een journalist van de Financial Times, maar een dergelijke uitpsraak van de CEO van Sony Ericsson gaat natuurlijk niet onopgmerkt voorbij. (Foto hiernaast is een concept)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.