Toestellen
13 mei 2009 - Ron Smeets

Mio Netbook en Smartphone op komst

De eerste geruchten dateren al van ruim een jaar geleden en tijdens de CeBIT werd iets meer bekend over de eerste Navigatie Smartphone van Mio, de Explora K70.

Vanmiddag zal Mio, tijdens een perspresentatie in Amsterdam, enkele nieuwe producten, waaronder een Smartphone en Netbook, voor de Nederlandse markt introduceren. Of die Smartphone inderdaad de Explora K70 (foto) zal zijn wilde de fabrikant nu nog niet zeggen. Stay tuned dus!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.