Accessoires
24 juni 2008 - Ron Smeets

Mio Navigatie met de stem van KITT

In de jaren 80 keken velen naar Knight Rider, de serie waarin een zelfdenkende en -sturende Trans Am centraal stond en waarin ook BayWatch hunk David Hasselhof een 'bijrolletje' speelde ;-)

Mio komt binnenkort, ongetwijfeld ook ingegeven door de release van de nieuwe serie, met een speciale Knight Rider navigatie gadget.

Het toestel is niet alleen voorzien van het Knight Rider logo en bijbehorende lopende rode ledjes aan weerszijden van het display maar natuurlijk is ook de stem van KITT aanwezig die de aanwijzingen geeft. Leuk is ook het auto-icoontje in de vorm van de Trans Am uit de TV Serie.

Het is de bedoeling dat de Mio Knight Rider over enkele maanden in de winkel zal liggen met een prijskaartje van zo'n 190 Euro.Gerelateerde links:
Mio komt ook met een Navigatie Phone, de Lovebird
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.