Toestellen
16 oktober 2007 - Ron Smeets

Mio A702 eind November in de winkels

Cowboys Reinier schreef een week of twee geleden al over twee nieuwe Mio Smart-GPS Phones die er aan zitten te komen, de A501 en en de A702.

PortableGear had vandaag de kans om even met de laatste van die twee te 'spelen'. Behalve enkele foto's hebben ze er ook een korte videopreview van kunnen maken die je hieronder kunt bekijken.

De A702 wordt een Windows Mobile 6 toestel met een 3.2 megapixel camera wat natuurlijk helemaal niet slecht is voor een GPS Smartphone. Hij heeft echter wel twee belangrijke minpunten: slechts een 200MHz processor en géén UMTS. Daarentegen heeft hij wel weer WiFi aan boord.

De prijs van de A702 is nog niet bekend maar volgens Mio zal het toestel, samen met de A501 vanaf eind November hier in Nederland in de winkels liggen.Gerelateerde links:
Mio komt met 2 nieuwe GPS telefoons
Fujitsu Siemens stopt met PDA's en Navigatie gadgets
Goedkope portable navigator van Mio
Nieuwe portable navi van Mio kleiner dan een iPod
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.