Accessoires
22 juni 2007 - Ron Smeets

Minirokje met plek voor een gadget

Ah, eindelijk zomer, officieel dan. . . Tijd voor de minirok en andere kledingstukken die (te) weinig stof gebruiken ;-)

Voor de muziekluisterende of bellende dames is er nu een minirok met plek voor een gadget. Het rokje van Vickery is voorzien van een broekje waarin een klein zakje zit om je iPod of (Playboy) GSM op te bergen zodat je niet meer met een tasje of je gadget in de hand hoeft rond te lopen.

Behalve de minirok levert men ook diverse (mouwloze) shirts, hotpants, een jas en lange broeken. De prijzen van deze 'gadget kleding' vallen nog best mee. Er zijn verschillende modellen in dito kleuren leverbaar vanaf 55 tot 96 dollar (38 - 68 Euro).Gerelateerde links:
Is de iPod een duivels gadget?!?
Jas voor je Gadgets
Voor wie zich naakt voelt zonder zijn gadgets. . .
Sexy lingerie voor. . . je iPod
iPod jas alleen in zwart verkrijgbaar
De ultieme iPod accesoire gids
Met je iPod de winter door
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.