Accessoires
18 november 2005 - Ron Smeets

Mini zitzak als iPod dock

Ik geloof zelf niet in toeval, maar nog geen halve dag nadat ik schreef over de mini zitzakken voor mobieltjes kom ik op iLounge een iPod oplaad- en synchronisatie dock tegen in dezelfde vorm.

In tegenstelling tot de GSM versies is deze alleen nog is zwart vynil te krijgen, maar volgens de 'uitvinders', MyPodSack, zullen er snel ook andere uitvoeringen volgen. Dat geldt ook voor de compatibiliteit met de verschillende iPod modellen. De BeanPod, zoals deze zitzak gaat heten, is er nu alleen nog voor de iPod Video en Nano.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.