Accessoires
15 maart 2009 - Ron Smeets

Mini stereo speaker voor Sony Ericsson Walkman Phones

Sony Ericsson komt binnenkort met de MS410, een mini portable speaker waar je je Walkmanphone (de W995 in dit voorbeeld) op kunt vast klikken.

Het zal mij benieuwen of de geluidskwaliteit hiervanook goed genoeg is. Doorgaans maakt Sony Ericsson namelijk muziek accessoires die kwalitatief meer dan OK zijn.

Er zijn immers maar weinig mobieltjes die zo'n goeie speakers hebben dat het luisteren naar muziek, zonder gebruik te maken van een (draadloze) headset, ook echt het een genot is.

Ook de meeste mini (Bluetooth) speakers die inmiddels op de markt zijn maken de kwaliteit van het luisteren niet echt beter. Je moet al echt naar de ietwat grotere oplossingen toe om een beetje kwaliteit te krijgen maar die zijn vaak weer net te groot om mee te 'slepen'.

De MS410 die enkele dagen geleden uitlekte is in ieder geval niet te groot voor de gemiddelde (binnen)zak, toch?

SE-MS410-c
SE-MS410-d
SE-MS410-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.