Geruchten
26 december 2011 - Ron Smeets

Mini smartphone van Nokia? Of gewoon een digitale badge?

Sommige geruchten lijken bij voorbaat al ontkracht. De ontdekking, enkele dagen geleden, van een Nokia 'mini smartphone' met Windows Phone lijkt er zo eentje. Het apparaatje ziet er uit als een kleine smartphone, of zelfs tablet en draait volgens de ontdekkers Windows Phone.

Deze bijzondere 'mini Nokia' werd gespot in de handen van Nokia's CEO in de VS, Chris Weber. De vraag is nu of het inderdaad een nieuwe, kleine, Nokia smartphone is of gewoon een digitale, electronische, badge. Kijk en oordeel zelf:

De foto's zijn wel genomen door een zenuwachtige fotograaf ;-)) Ik denk zelf dat het, zoals sommige andere media en kenners ook al vermoeden, een electronische badge is, een gimmick van Nokia voor de CES of andere events. 

Nokia-Mini-Rumor-2612-a Nokia-Mini-Rumor-2612-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.