Nieuws
23 november 2009 - Ron Smeets

Mini MC Chase op komst

UPDATE (25-11, 14u15) De dag dat de MiniChase van start gaat is inmiddels bekend: Morgen (donderdag, 26 November). Het exacte tijdstip volgt in de loop van deze middag of avond. Stay Tuned!

Zoals jullie wellcht gemerkt hebben hebben zich gisteren bij de derde dag van Vodafone's The Chase op Mobile Cowboys een tweetal problemen voorgedaan. Als eerste bleek de enorme belangstelling om 16u30 net effe iets teveel voor onze webservers waardoor MC gedurende twaalf minuten niet bereikbaar was.

Daarna bleek dat in alle commotie, alle hints op MC werden ook precies om 16u30 live gezet, dat een van de aanwijzingen niet gepubliceerd was waardoor veel spelers wederom vast kwamen te zitten. Sommigen ontdekten wel de volgende hint die ook in een van de comments op MC te vinden was en konden daardoor de Chase wel gewoon uitspelen. De 'vergeten' hint werd om 16u56 alsnog gepubliceerd maar het spreekt voor zich dat e.e.a. de schoonheidsprijs niet verdiend. Daarom, en dat gaf ik gisteren ook al aan op twitter en de reacties, ga ik dat zeer binnenkort met jullie, de lezers van Mobile Cowboys, goedmaken.

Ergens deze week start de Mini MC Chase, een zoektocht van zes vragen langs postings op Mobile Cowboys waarin antwoorden verborgen worden op vragen die via Twitter gesteld gaan worden. Wanneer de Mini MC Chase start wordt ook via Twitter bekend gemaakt. Dat kan vanmiddag al zijn, maar ook pas op woensdag avond of vrijdag ochtend. Zorg dus dat je onze twitter feed volgt! Als de Mini MC Chase start zal elk half uur een vraag op onze twitter feed verschijnen met daarin een link naar een artikel op Mobile Cowboys. Het antwoord op de vraag vind je in het artikel waarnaar gelinkd wordt. Alle antwoorden, ook op de eerste vijf vragen, blijven gedurende de gehele Mini MC Chase online staan.

De eerste vrouwelijke deelnemer die, na het verschijnen van de laatste (zesde) vraag het eerst alle zes de juiste antwoorden naar minichase@mobilecowboys.nl mailt wint een Nokia 6303 Illuvia. Voor de eerste mannelijke deelnemer die de zes juiste antwoorden mailt ligt een HTC Touch2 te wachten. Onder de overige inzenders (inzending sluit exact twee uur na het online verschijnen van de laatste vraag, het tijdstip waarop de emails binnenkomen is bindend) verloot ik nog een Bluetooth headset van Jabra en een Bluetooth handsfree set van Parrot.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.