Nieuws
21 maart 2012 - Ron Smeets

Mijn Hi App Beta nu beschikbaar voor Android gebruikers

Na de Belstatus en MBstatus apps heeft Hi nu ook de Mijn Hi App BETA gelanceerd. Hiermee kun je niet alleen inzage krijgen in je mobiele gebruik (bel-, sms-, en MB's) maar ook je rekeningoverzicht raadplegen en klantgegevens inzien.

Navraag onder klanten van Hi wees uit dat jongeren graag ALLES regelen via hun mobiel. Deze app zou daar dus aan kunnen bijdragen, denkt Hi ;-)

De Mijn Hi App is nog een beta versie maar hij werkt wel al volledig, aldus Hi. Vooralsnog is er alleen eenAndroid versie beschikbaar (Google Play Store link). Iedereen met een ander type smartphone kan gebruik maken van HI's mobiele site. Die heeft dezelfde functies als de Mijn Hi App.

Mocht je de app gaan uitproberen dan wil Hi natuurlijk graag ook weten wat je er van vindt, of je tegen bugs aanloopt en nog verbeterpunten ziet. Daarvoor heeft de provider speciaal een 'feedback' knop aan de app toegevoegd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.