Entertainment
24 december 2011 - Ron Smeets

Mijn facebook foto door de 'ogen' van Notasso's Galaxy Note

Enkele dagen geleden ontving ik van Samsung een bijzonder 'zelfportret'. Het bleek te gaan om een kunstwerk van Notasso, een Spaanse 'straatkunstenaar' die zijn creativiteit vooral ook botviert op zijn Galaxy Note, zoals je op zijn facebook pagina kunt zien.

Ik moet zeggen dat ik wel onder de indruk (en gecharmeerd ;-)) was van het resultaat. Ik herkende mijzelf direct en op de een of andere manier is Notasso er in geslaagd mijn tronie een beter uiterlijk te geven dan wanneer ik dat zie als ik voor de spiegel sta ;-)) Nee, zonder gekheid, best cool gedaan.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.