Nieuws
16 november 2007 - Ron Smeets

Mijn 5000ste. . .

Wow, nu ik er zo over nadenk schrik ik toch wel even. Dit is namelijk mijn 5000ste posting op MC. . .

Het eerste artikel, toen ik nog niet zeker wist of ik wel mijn eigen naam moest gebruiken ;-), dateert van 10 februari 2005, twee jaar en iets meer dan negen maanden geleden.

Daarna heeft het nog ruim twee maanden geduurd voordat het Blog-virus mij echt te pakken kreeg. In die periode blogde ik soms weken achter elkaar niet, iets dat ik me nu (en al meer dan twee jaar) echt niet meer kan voorstellen.

Op dit moment woedt het Blog-virus zelfs nog harder dan ooit. Dat komt vooral door de vele, voor het merendeel positieve reacties van jullie, de bezoekcijfers die nu al ruim twee jaar onafgebroken stijgen en het feit dat er zich steeds meer nieuwe ‘Mobile Cowboys’ melden.

Kortom, ik ben ervan overtuigd dat ik over een jaar of twee met minstens zoveel enthousiasme aan de 10.000e posting toe zal zijn. Hopelijk zijn jullie er dan ook nog allemaal bij!

Thanks Guys and Dolls!Gerelateerde links:
Nummer 5.000!
3333 postings over mobiele telefoons, gadgets en zo. . .
De 1000e MobileCowboys posting!!!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.