Geruchten
28 maart 2012 - Ron Smeets

Mid range Samsung Galaxy M (i9300) medio mei in de winkels

Een week geleden dook een foto op van de Samsung i9300 (zie hiernaast). Toen werd her en der gespeculeerd, op basis van het typenummer, dat dit wel eens de Galaxy S III zou kunnen zijn. Maar daarvan zijn al heel wat (fake) foto's gespot.

Nieuwe geruchten spreken nu over de kans dat de i9300 een mid range toestel wordt, de Galaxy M, die binnenkort gepresenteerd zou worden en medio mei, ergens op deze wereld, in de winkels verschijnt.

Deze informatie is afkomstig van een (anonieme) tipever van GSM Arena. Die heeft het toestel namelijk gespot in een bestelsysteem. Natuurlijk wordt ook nu weer volop gespeculeerd over de juistheid en betekenis van deze info. Het typenummer, i9300, wijst, logisch bekeken, nog altijd op de opvolger van de Galaxy S II (i9100), maar de naam 'Galaxy M' wijst op haar beurt dus op een mid range smartphone van de Koreaanse fabrikant. We zullen het wel zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.