Geruchten
25 januari 2012 - Ron Smeets

Mid range HTC Primo met Android ICS op komst

Het lijkt er op dat HTC opt het MWC in Barcelona ook weer met een mid range smartphone gaat komen.

Gisteren dook de HTC Primo op, een Android ICS toestel met een 3.7 inch AMOLED display, een 1GHz dual core processor, 512MB RAM en een vijf megapixel camera. Dat zijn althans, samen met het overduidelijke 'Beats Audio' logo dat op de voorzijde prijkt, de onbevestigde specs die op dit moment 'bekend' zijn.

Als de afbeelding van de HTC Primo overeenkomt met de werkelijkheid, dan wordt dit in ieder geval geen spraakmakend nieuw HTC design. Eigenlijk gewoon meer van hetzelfde (Desire, Sensation etc). Maar goed, eerst even afwachten of het toestel op deze foto, samen met de specs, inderdaad bestaat Eind februari zullen we meer weten.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.