Nieuws
14 oktober 2007 - Ron Smeets

Microsoft's touchscreen phone patent lijkt op. . .

Tja, dat kun je bij het zien van deze afbeeldingen (meer na de klik) eigenlijk zelf wel invullen: de iPhone.

Duidelijk te zien zijn onder andere iets dat lijkt op de cover-flow optie van Apple en zaken als Visual Voicemai. Op de plaatjes na de klik worden enkele features uit de patentaanvraag in beeld vergeleken met de 'originelen' uit de iPhone.

Zou de 'ZunePhone' er dan toch gaan komen en gaat Microsoft, net als met de gewone Zune, wederom te laat de concurrentie met Apple aan? De tijd zal het ons leren.

Overigens zagen we al eerder berichten over een iPhone-achtige UI van Microsoft maar deze nieuwe afbeeldingen laten een nog grotere gelijkenis zien.

Via:Dial-a-Phone

De patentaanvraagGerelateerde links:
User Interface van de Zune Phone?
Wii Phone??
Wanneer is de Zune Phone beter dan de iPhone?
Zune Phone dichterbij dan verwacht
Microsoft over de IPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.