Entertainment
16 december 2011 - Ron Smeets

Microsoft's Android Malware oproep levert 3200+ verhalen op

Eerder deze week deed een Microsoft ontwikkelaar via Twitter een oproep aan van Android gebruikers die het slachtoffer geworden waren van malware en/of virussen hun verhaal te delen met de Windows Phone maker.

In ruil daarvoor werd aan de vijf 'slachtoffers' met het meest schrijnende verhaal een gratis Windows Phone toestel beloofd.

Welnu, Microsoft maakte enkele uren geleden bekend dat er in een paar dagen meer dan 3200 reacties op die oproep binnengekomen zijn. Het is niet bekend of dat inderdaad allemaal 'echte' verhalen waren of deels ook een poging van gebruikers om een nieuwe Windows Phone smartphone te bemachtigen. Hoe dan ook ben ik wel benieuwd naar de uiteindelijke vijf winnaars en hun verhaal ;-)

Via: Twitter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.