Nieuws
12 november 2012 - Ron Smeets

Microsoft werkt aan een fix voor WiFi bug in stand-by modus

Een vervelende features van Windows Phone, een bug is het eigenlijk niet omdat het bewust zo ontwikkeld is, is het feit dat WiFi 'uitgezet' wordt als het toestel in stand-by modus gaat. Daardoor kan het gebeuren dat apps die continu verbinding hebben met het internet dat dan via 3G zullen gaan doen. Ook als je thuis bent of op een andere lokatie waar je WiFi gebruikt.

Joe Belfiore van Microsoft, en hoofd van Windows Phone 8 ontwikkeling, heeft getweet dat er een 'fix' in de maak is om deze bug / feature aan te passen.

Belfiore deed zijn uitspraak op Twitter naar aanleiding van een vraag van iemand over het betreffende WiFi probleem (zie screenshot hieronder).

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.