Geruchten
20 mei 2015 - Ron Smeets

Microsoft werkt aan een chat app voor de iPhone 'Flow by Outlook' moet eenvoudige en snelle communicatie tussen gebruikers mogelijk maken

Chat, of instant messaging, apps zijn er in overvloed. WhatsApp en Messenger zijn de meest gebruikten, maar daarnaast bestaan nog tientallen (en wellicht honderden) alternatieven.

Uit informatie die via een tweet gelekt werd blijkt nu dat Microsoft zelf ook nog aan een alternatief werkt. De app, Flow by Outlook, moet een aanvulling worden voor de Outlook Inbox App en 'snelle', 'vloeiende' en 'natuurlijke' communicatie tussen gebruikers mogelijk maken. Gesproken wordt over een manier van communiceren zonder 'onderwerp regels', 'begroetingen' en (digitale) 'handtekeningen'. Uhhm, chatten (of appen) dus. Voorwaarde is wel dat je het email adres van de ontvanger weet.

Bijzonder is dat Microsoft van plan zou zijn om Flow het eerst beschikbaar te maken voor de iPhone en niet haar eigen, Windows, smartphone gebruikers dus.

https://twitter.com/h0x0d/status/600728334801055744

Hieronder staat nog een uitvergroting van de afbeelding die bij bovenstaande tweet geplaatst werd. Daarin wordt Flow by Outlook wat nader beschreven.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Ook interessant