Concepten
10 december 2012 - Ron Smeets

Microsoft Surface Phone concept (video)

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Microsoft zou werken aan een Surface Smartphone. In de afgelopen weken is ook al een Huawei toestel gespot dat mogelijk onder die naam (Surface) op de markt zou komen en ook Nokia CEO Stephen Elop heeft al gezegd dat een dergelijk toestel de populariteit van Windows Phone 8 zou kunnen doen groeien.

Naar aanleiding van alle geruchten heeft Techradar een concept ontwerp van de Surface Phone gemaakt. Hoe zij denken dat die er uit zou kunnen gaan zien? Kijk maar naar de video hieronder en laat in de reacties maar 'horen' wat je er van vindt.

Behalve het design hebben de makers ook wat specs bedacht (of overgenomen uit de geruchten). Een 12 megapixel camer met 'Ultra Bright' flitser, USB 3 aansluiting, kickstand, accessoire (cover) met fysiek qwerty toetsenbord en een 5 inch, 326ppi, Super AMOLED+ display met 1280 x 720 pixel resolutie.

http://www.youtube.com/watch?v=QWPoU6CXDHI

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.