Geruchten
07 april 2010 - Ron Smeets

Microsoft 'Project Pink' toestellen worden 12 April onthuld

De laatste keer dat de Project Pink (smart)phones opdoken is alweer bijna een maand geleden. Volgens de WSJ zal Microsoft de toestellen aanstaande maandag, 12 April, officieel gaan onthullen.

Als de geruchten kloppen dan gaat het hier om een Amerikaanse lancering van de zogenaamde Turtle en Pure toestellen. Deze twee modellen moeten de 'leegte' gaan opvullen die aan de overkant van de Atlantische Oceaan ontstaan is na het wegvallen van de, vooral daar, populaire SideKick toestellen.

Het zal mij dan ook benieuwen of, en zo ja wat, Microsoft op 12 April gaat zeggen over een eventuele wereldwijde reklease van deze toestellen. Gezien het feit dat (goedkope) mobieltjes met fysieke qwerty toetsenborden ook hier steeds populairder worden (denk aan de diverse Samsung en LG modellen) denk ik dat de Turtle en Pink het bij ons ook best goed zouden doen, toch?

Via: CNet

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.