Nieuws
15 februari 2010 - Ron Smeets

Microsoft presenteert Windows Phone 7 Series

De naam was zondag al min of meer uitgelekt en een deel van de UI werd vanochtend nog gekiekt. Zoals nu blijkt zal de nieuwste versie van Windows Mobile door het leven gaan als Windows Phone 7 Series.

Als we de eerste berichten van de softwaregigant mogen geloven dan zal Windows Phone 7 Series voor een compleet nieuwe gebruikerservaring gaan zorgen. Voor de eerste keer ooit zal Microsoft games (via Xbox LIVE) en muziek en video (via Zune) op een mobiele telefoon aanbieden.

Op dit moment is de persconferentie nog in volle gang. Later volgt meer informatie.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.