Geruchten
12 mei 2009 - Ron Smeets

Microsoft op Twitter: "Koop geen iPhone of Palm Pre"

Op het Office2010 Twitter account van Microsoft zijn twee bijzondere Tweets gepost die niets met de nieuwe versie van Office te maken hebben maar des te meer met de Zune, Microsoft's niet zo succesvolle variant op de iPod.

Allereerst wordt gemeld dat Microsoft in Juni belangrijk nieuws naar buiten zal brengen voor 'Zune lovers'.

Op de vraag welk nieuws dat dan zal zijn wordt geantwoord: "Een nieuw product, koop nog maar even geen iPhone of Palm Pre".

Mmmh, zou er dan toch een Zune Phone op komst zijn? Daar wordt al sinds de lancering van de eerste Zune over gespeculeerd. Over een maand weten we meer, of zoveel eerder als er nieuwe berichten uitlekken, al dan niet via Twitter.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.