Nieuws
09 februari 2009 - Ron Smeets

Microsoft My Phone primeur @ MWC

Microsoft heeft vandaag informeel de komst van haar nieuwe mobiele sharing- en synchronisatie sevice, beter bekend als My Phone, bevestigd.

het is de bedoeling dat de dienst tijdens het komende Mobile World Congres officieel gepresenteerd gaat worden. Dan zullen ook enkele (alleen op uitnodiging) beta-testers de kans krijgen met de nieuwe service te spelen.

Met My Phone kun je alle gegevens van je Smartphone, mits dat natuurlijk een Windows Mobile toestel is (minimaal versie 6), eenvoudig online, en beveiligd met een wachtwoord, opslaan. Denk aan contacts, agenda etc. Verder wordt het met My Phone ook mogelijk om (multimedia) content online met je mobiele vrienden, vriendinnen en familie te delen. En als klap op de vuurpijl kan My Phone ook dienst doen als online mobiele backup service voor alle content die je op je Windows Mobile Smartphone hebt staan.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.