Entertainment
13 september 2010 - Ron Smeets

Microsoft medewerkers begraven de iPhone

Of dit nu zo slim is waag ik te betwijfelen. Ik bedoel, de eerste indrukken van het nieuwste Smartphone OS van Microsoft zijn best goed en ook ik was zeer positief verrast door Windows Phone 7. Maar om dan meteen als Microsoft medewerkers een begrafenis voor de iPhone te organiseren. . .

Ok, officieel was het een optocht ter gelegenheid van de 'geboorte' van Windows Phone 7, maar de begrafenis van de iPhone werd meteen maar effe meegepikt ;-))

Ach, het is in ieder geval wel leuk om te zien hoe veel moeite de Microsoft boys en girls gedaan hebben. Ik neem aan dat dit geen opdracht van Steve B. zelf was ;-) Hieronder kun je nog enkele foto's en een video zien van de 'begrafenis'.

iPhone-Begrafenis-b iPhone-Begrafenis-c Via

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.