Tablets
06 mei 2014 - Ron Smeets

Microsoft lanceert een kleinere Surface op 20 mei?

Dat is althans een logische gedachte wanneer je de uitnodiging bekijkt die Microsoft de afgelopen uren naar diverse media stuurt.

Op 20 mei wordt namelijk in New York een 'kleine bijeenkomst; georganiseerd waarbij de Surface een hoofdrol speelt. Enkele weken geleden doken al geruchten op dat Mcrosoft medio mei de Surface Mini zou presenteren. Die werden gevoed door berichten over covers voor een dergelijke tablet. 

En nu dus de uitnodiging van Microsoft voor een Surface event, medio mei. Het lijkt allemaal te passen. Over twee weken weten we het.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.