Nieuws
08 januari 2010 - Ron Smeets

Microsoft kondigt WIndows Mobile 7 op het MWC aan

Uhhm, nu moeten we natuurlijk niet meteen té enthousiast worden, maar het zou een prima teken (van leven) zijn als Microsoft in Barcelona, medio Februari, voor het eerst Windows Mobile 7 aan de bezoekers en verzamelde pers zou tonen.

Volgens Robbie Bach van Microsoft gaat dat inderdaad gebeuren en hij voegde daar aan toe dat we ons mogen voorbereiden op een revolutionaire nieuwe versie van het Mobiele OS van Microsoft.

Eerder deze week zei Steve Ballmer, tijdens Microsoft's keynote op de CES, ook al dat er meer Windows Mobile nieuws in Barcelona bekend gemaakt zou gaan worden.

Klinkt hoopgevend, maar na al het uitstel van de afgelopen anderhalf jaar en de toch ietwat teleurstellende prestaties van Windows Mobile 6.5 hou ik mijn enthousiasme nog even in. Eerst zien, dan proberen en dán pas geloven ;-)))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.