Nieuws
18 juni 2010 - Ron Smeets

Microsoft Kin skin voor je Windows Mobile 6.5 smartphone

Een paar jaar geleden was het wel in om je Windows Mobile smartphone met een homescreen van een ander OS, bijvoorbeeld die van Apple uit te rusten. Daarvoor kon je zogenaamde skin's downloaden.

Nu is er ook zo'n skin om je Windows Mobile 6.5 toestel de look-and-feel van de nieuwe Microsoft Kin One en Two te geven, de Micosoft Kin Skin ;-)) Hij is gemaakt door een hacker/hobbybob en op dit moment is het alleen nog het homescreen dat werkt. Zo gauw je iets aanklikt verschijnt de gewone Windows Mobile UI weer. Hieronder kun je een korte videodemo van de Kin skin bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=OEGmJ3mRKSY
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.