Geruchten
31 augustus 2013 - Nichal Joosse

Microsoft geïnteresseerd in Foursquare

Volgens Bloomberg is computergigant Microsoft geïnteresseerd in Foursquare. De website liet weten dat Microsoft zou willen investeren in Foursquare. Iets wat Foursquare ook wel zou zien zitten, aangezien ze openlijk hebben aangegeven dat een investering van een groot technologiebedrijf van harte welkom is. Microsoft is echter niet het enige bedrijf dat interesse heeft in de populaire locatiedienst. 

Volgens Bloomberg zijn de onderhandelingen tussen Foursquare en Microsoft al verregaand, maar er is nog niet gesproken over een deal. Hoewel de populariteit van Foursquare in Nederland niet zo groot is als bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, is het bedrijf nog steeds erg ambitieus en hopen ze nog veel winst te boeken. Het bedrijf begon eerder dit jaar met het tonen van reclames, waar ze erg veel succes mee boeken.

Zowel Foursquare als Microsoft hebben nog niet gereageerd op het gerucht. Microsoft staat overigens wel bekend om de investeringen, aangezien ze in 2007 ongeveer 240 miljoen dollar investeerden in Facebook. 

Over de auteur: Nichal Joosse