Entertainment
01 april 2015 - Ron Smeets

Microsoft gaat 'back to basics' met MS-DOS voor smartphones Tja, het is natuurlijk 1 april vandaag

Natuurlijk is dit een grap. Zeker op een dag als vandaag. Toch zou ik het wel eens willen zien werken op een Lumia smartphone. Lekker terug naar die goeie ouwe tijd toen we voor ieder commando of document telkens nog C, dubbele punt, backslash in moesten tikken.

Microsoft maakte ook onderstaande promo video voor de lancering van MS-DOS Mobile. Ik vond hem wel grappig. Ow, en liefhebbers kunnen ook de app downloaden in de Windows Phone Store.

https://youtu.be/irJQDGw8Ptk

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.