Nieuws
25 november 2012 - Ron Smeets

Microsoft China: Windows Phone 7.8 komt binnen enkele weken

Dat Windows Phone 7.8 pas ná de lancering van Windows Phone 8 zou verschijnen was al bekend. Een officiële lanceerdatum is tot op dit moment nog niet bekend gemaakt. Microsoft China heeft iedereen met een Windows Phone 7.5 toestel die wacht op zijn of haar surrogaat Windows Phone 8 ervaring, want dat is feitelijk wat Windows Phone 7.8 levert, weer een beetje blijer gemaakt.

De Chinese VP van Microsoft heeft zich namelijk laten ontvallen dat de lancering van Windows Phone 7.8 'binnen enkele weken' zal plaatsvinden; in China tenminste.

Dat zegt helaas dus nog niets over de beschikbaarheid van Windows Phone 7.8 in Nederland (en de rest van de wereld). Begin deze maand postte WindowsPhoneItalia heel even een facebook update waarin stond dat WP7.8 deze maand al beschikbaar zou komen, maar dat lijkt nu dus onjuist. In een presentatie van Nokia China lekte een dag of tien geleden al enkele features van Windows Phone 7.8 uit. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.