Nieuws
13 maart 2014 - Ron Smeets

Microsoft Camera voor Windows Phone 8.1 gespot (video)

Onderstaande video toont de Microsoft Camera app (UI) voor Windows Phone 8.1. Die lijkt weliswaar meer op die van Nokia, maar is zeker geen kopie. De Nokia Camera UI is namelijk een van de gebruiksvriendelijkste die op dit moment beschikbaar is.

In de Microsoft Camera UI zitten nog te veel instellingen verborgen in menu's. De verwachting is overigens dat wanneer de overname van Nokia helemaal afgerond is, Microsoft de Camera UI van de Finnen wel 1-op-1 in Windows Phone zal integreren

http://www.youtube.com/watch?v=7RHROMMaL1g

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.